A do ta ekzekutojë Ertugruli Ural Beun?

Gjykatësi e dha vendimin e tij për Ural Beun dhe ai është dënimi kapital.

Ural Beu u dënua me ekzekutim për një krim, të cilin nuk e kishte kryer.

Ertugruli do të përpiqet ta kryejë ekzekutimin, por përballë do të gjejë të atin e Uralit, Candarin.

Ai do të përpiqet ta ndalojë me çdo çmim ekzekutimin e të birit dhe do t’i kërcënojë të gjithë. Por, si pasojë e sulmeve të njëpasnjëshme gjendja e tij shëndetësore do të përkeqësohet së tepërmi.

A do të arrijë ai ti mbijetojë goditjes?

A do ta ndalë kjo Ertugrulin nga ekzekutimi i Ural beut?

Për më tepër ndiqni episodin e 222 në orën 21:00, në Televizionin Klan.

Kategori
ERTUGRULSeriale
0 Komente

Përgjigju

*

*