NENE – EPISODI 2

Serial: 12.09.2017

Zejnep dorëzon fotografitë e saj me shpresë që do të marrë një përgjigje pozitive.

Përse Melek do të mungojë në shkollë?

E gjetur në shtëpi dhe e uritur, Melek do të marrë të parën gjë që i del përpara për të ngrënë, por kjo do ti kushtojë shtrenjtë.

Zejnep do të gjejë sërish Melek teksa qëndron e vetme në oborrin e xhamisë. E shqetësuar ajo do ta marrë me vete në shtëpinë e saj dhe do të gatuajë për të.

Melek do të vuajë nga të tjera keqtrajtime nga Xhengiz.

Zejnep do të tmerrohet kur të shkojë në shtëpinë e Melek për t’i kthyer bllokun që Melek ka harruar në shtëpinë e saj. Çfarë ka ndodhur?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*