NENE – EPISODI 4

Serial: 14.09.2017

Gonul sheh për herë të parë pas kaq shumë vitesh vajzën e saj Zejnep.

Ajo do të befasohet kur të shohë praninë e një vajze të vogël që quhet Turna.

E gjetur në vështirësi ekonomike, Zejnep ritakohet me mamanë e saj.

Si është situata mes Sules dhe Xhengiz tashmë që Melek nuk ndodhet më me ta?

Me kë do të bisedojë Turna teksa Zejnep nuk ndodhet me të?

Zejnep dhe Turna ndjekin lajmet lidhur me vogëlushen Melek. Si do të reagojë Turna?

Gonul do të gjejë një mënyrë për të qëndruar pranë Zejnep.

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*