E DIELA SHQIPTARE

“E diela Shqiptare” nga Ardit Gjebrea, programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 6 orësh transmetim LIVE.

Struktura e programit:

"Ka nje mesazh per ty" mirepret te gjithe ata qe duan te behen pjese e emocioneve te paharrueshme. Nese keni nje dëshirë të parealizuar, një kerkese per falje, një marrëdhënie në vështirësi, apo doni të realizoni një ëndërr...

Shihemi në gjygj – Dy palë dhe një ndermjetës për zgjidhjen e një konflikti të caktuar që merr shkas nga çdo aspekt i jetës sonë të përditshme – nga Eni Cobani. Gjyshja nga... – Çdo javë Blerina Bombaj sjell për publikun këshilla për një jetë sa më të shëndetshme në pjatat tona.

Telebingo Shqiptare – Llotari e përjavshme kombëtare me shorte direkt në studio dhe telefonata surprizë me shumë dhurata. e shume rubrika te tjera...

ON AIR: Çdo të dielë 13:30 – 19:20

Të gjitha