ERTUGRUL – EPISODI 195

Serial: 06.02.2017

Në kamp vjen Gyndyzi i plagosur, thuajse i pajetë.

Kjo do të jetë drama më e madhe edhe për nënë Hajmenë.

Një tjetër i dashur vjen i plagosur në kamp. A do të shpëtojë Dohan?

Ertugrul niset për të marrë hak krejt i vetëm.

A do të arrijë ai të shpëtojë Halimenë?

Tashmë armiqtë e Ertugrulit janë bashkuar. 

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 210

  Ertugrul duket se do të mbetet pa aleatë si pasojë e mashtrimeve të Ural bej dhe Emirit Sadedin. Aslihan vazhdon të kërcënojë me fjalë Halimenë. Cili është plani i...
 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen...
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...