ERTUGRUL – EPISODI 196

Serial: 07.02.2017

Çfarë po ndodh me Halimenë dhe Aslihanin?

Uraj Bej detyron të dashurën për ta përdorur si spiune, por takimi i tyre vihet re nga dikush.

Për Halimene është vendosur një shkëmbim me shumë florinj.

A do të arrijë ajo të lirohet para se të mbërrijë Ertugruli?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*