ERTUGRUL – EPISODI 197

Serial: 08.02.2017

Ertugruli është gati të bëjë shkëmbimin për të liruar Halimenë. Çfarë ndodh me grabitësit?

Uraj Bej vret aleatët e tij për të fituar besimin e Ertugrulit. Tashmë mes tyre duket se është vendosur paqja.

Amanda zbulohet nga Maria dhe nuk dihet fundi i saj.

Mes lotësh Halime lutet për djalin e saj të vogël.

Amanda sillet tek Ertugruli. A do të arrijë ajo të thotë të vërtetën?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 210

  Ertugrul duket se do të mbetet pa aleatë si pasojë e mashtrimeve të Ural bej dhe Emirit Sadedin. Aslihan vazhdon të kërcënojë me fjalë Halimenë. Cili është plani i...
 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen...
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...