ERTUGRUL – EPISODI 198

Serial: 13.02.2017

Një takim mes Turgutit dhe shokut te tij do të vërehet nga personi i gabuar.

Tashmë Ertugruli është zbuluar në lojën e tij brenda pallatit.

Amanda lihet e lirë nga Ertugruli, por dikush tjetër kërkon ti mbyllë asaj gojën një herë e përgjithmonë.

A do të marrë vesh Ertugruli të vërtetën?

Maria vazhdon të sillet mirë me Turgutin.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 201

  Si është gjendja e Ertugrulit dhe çfarë lajmi merr Halimeja? Mes lotesh të gjithë po vuajnë brenda çadrës ku ndodhet trupi i pajetë i Ertugrulit. Halimeja duhet të japë...
 • ERTUGRUL – EPISODI 200

  Maria është e mërzitur për tradhëtinë e Turgutit. Turguti arrin në kamp dhe i dorëzon letrën Ertugrulit. Çfarë shkruhet në mesazhin e helmuar? Gjatë darkës të të dy familjeve,...
 • ERTUGRUL – EPISODI 199

  Një mesazh vdekjeprurës po përgatitet. Kush është marresi i kësaj letre? Turguti vazhdon ti shërbejë Ertugrulit dhe vihet në ndjekje të mesazherit. Skllavi i Ertugrulit ka zbuluar vendin ku...
 • ERTUGRUL – EPISODI 197

  Ertugruli është gati të bëjë shkëmbimin për të liruar Halimenë. Çfarë ndodh me grabitësit? Uraj Bej vret aleatët e tij për të fituar besimin e Ertugrulit. Tashmë mes tyre...