ERTUGRUL – EPISODI 200

Serial: 15.02.2017

Maria është e mërzitur për tradhëtinë e Turgutit.

Turguti arrin në kamp dhe i dorëzon letrën Ertugrulit.

Çfarë shkruhet në mesazhin e helmuar?

Gjatë darkës të të dy familjeve, dikush mund të lëndohet.

Çfarë do të ndodhë me Ertugrulin?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 199

  Një mesazh vdekjeprurës po përgatitet. Kush është marresi i kësaj letre? Turguti vazhdon ti shërbejë Ertugrulit dhe vihet në ndjekje të mesazherit. Skllavi i Ertugrulit ka zbuluar vendin ku...
 • ERTUGRUL – EPISODI 198

  Një takim mes Turgutit dhe shokut te tij do të vërehet nga personi i gabuar. Tashmë Ertugruli është zbuluar në lojën e tij brenda pallatit. Amanda lihet e lirë...
 • ERTUGRUL – EPISODI 197

  Ertugruli është gati të bëjë shkëmbimin për të liruar Halimenë. Çfarë ndodh me grabitësit? Uraj Bej vret aleatët e tij për të fituar besimin e Ertugrulit. Tashmë mes tyre...
 • ERTUGRUL – EPISODI 196

  Çfarë po ndodh me Halimenë dhe Aslihanin? Uraj Bej detyron të dashurën për ta përdorur si spiune, por takimi i tyre vihet re nga dikush. Për Halimene është vendosur...