ERTUGRUL – EPISODI 202

Serial: 22.02.2017

Turguti ndiqet nga njerëzit e Simonit. A do të kapet ai?

Ural bej dhe Simoni gëzohen për vdekjen e Ertugrulit.

Vëllai i vogël i Ertugrulit, Dyndar bej i duhet të ulet në fronin e lënë bosh.

Turguti rikthehet në kamp, por pa e ditur atë që i ka ndodhur beut të tij.

Dyndar bej akuzon atë për vdekjen e Ertugrulit.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 210

  Ertugrul duket se do të mbetet pa aleatë si pasojë e mashtrimeve të Ural bej dhe Emirit Sadedin. Aslihan vazhdon të kërcënojë me fjalë Halimenë. Cili është plani i...
 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen...
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...