ERTUGRUL – EPISODI 204

Serial: 01.03.2017

A do të arrijë Ertugruli të kapë tradhëtarin pagëzuesin Jahja?

Lajmi i fitores së Ertugrulit vjen në kamp.

Të gjithë gëzohen, por ka dhe nga ata që nuk e duan një sukses të tillë.

Aslihan tashmë than lotët kur merr vesh që dashuria e saj jeton.

Ertugruli ka bërë të tijën hanin.

Shumë pasuri dhe flori tashmë janë në duart e fisit Kaja.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 210

  Ertugrul duket se do të mbetet pa aleatë si pasojë e mashtrimeve të Ural bej dhe Emirit Sadedin. Aslihan vazhdon të kërcënojë me fjalë Halimenë. Cili është plani i...
 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen...
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...