ERTUGRUL – EPISODI 205

Serial: 07.03.2017

Ertugruli del triumfator para tregtarëve.

Flamuri i fisit Kaja tashmë do të valëvitet krenar në kështjellën e hanit.

Si do të reagojë populli nga kjo fitore e Ertugrulit?

Dy aleatët tashmë armiq përballen me njëri-tjetrin.

A do të arrijë Uraj bej ti mbyllë gojën Simonit?

Skllavi që shpëtoi Ertugruli vazhdon të punojë për të nxjerrë ar nga lumi.

Këtë herë ky mision do të zbulohet nga dikush.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 219

  A do të thotë “Po” Aslihan gjatë ceremonisë së martesës me Emirin Satedin? Ural bej do të demaskohet para të gjithëve. A do të arrijë ai edhe këtë herë...
 • ERTUGRUL – EPISODI 218

  Njeriu i Alijarit njofton Ertugrulin për darkën e rëndësishme. Edhe Vasilius ka planet e tij për t’u hakmarrë. Bamsi takon Helenën por premtimet e tyre do të dëgjohen nga...
 • ERTUGRUL – EPISODI 217

  Mes lotësh dhe dhimbjes Helena varros babain e saj. Edhe Aslihan mes lotesh duhet të marrë një vendim, të pranojë apo jo propozimin e Satedin Kopek. Ertugrul mëson se...
 • ERTUGRUL – EPISODI 216

  Helena vajton të atin që është në buzë të vdekjes.  Xhandar bej urdhëron të bijën të pranojë propozimin e Emirit Satedin për të ardhmen e të gjithëve. A do...