ERTUGRUL – EPISODI 206

Serial: 08.03.2017

Dogan merr lajmin më të bukur të jetës së tij.

Xhandar bej i kërkon Ertugrulit të martohet me vajzën e tij Aslihane.

Si do të reagojë Ertugruli? A do të marrë vesh Halimeja për këtë propozim?

Çfarë do të ndodhë në darkën mes dy familjeve?

A do të kërkohet zyrtarisht martesa e Ertugrulit me Aslihanë?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen...
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...
 • ERTUGRUL – EPISODI 205

  Ertugruli del triumfator para tregtarëve. Flamuri i fisit Kaja tashmë do të valëvitet krenar në kështjellën e hanit. Si do të reagojë populli nga kjo fitore e Ertugrulit? Dy...