ERTUGRUL – EPISODI 208

Serial: 15.03.2017

Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul?

Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja.

Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur.

Xhandar bej merr vesh përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit.

Ural bej dhe Satedin kopek vazhdojnë të thurrin plane për eleminimin e Ertugrulit.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...
 • ERTUGRUL – EPISODI 206

  Dogan merr lajmin më të bukur të jetës së tij. Xhandar bej i kërkon Ertugrulit të martohet me vajzën e tij Aslihane. Si do të reagojë Ertugruli? A do...
 • ERTUGRUL – EPISODI 205

  Ertugruli del triumfator para tregtarëve. Flamuri i fisit Kaja tashmë do të valëvitet krenar në kështjellën e hanit. Si do të reagojë populli nga kjo fitore e Ertugrulit? Dy...
 • ERTUGRUL – EPISODI 204

  A do të arrijë Ertugruli të kapë tradhëtarin pagëzuesin Jahja? Lajmi i fitores së Ertugrulit vjen në kamp. Të gjithë gëzohen, por ka dhe nga ata që nuk e...