ERTUGRUL – EPISODI 209

Serial: 21.03.2017


Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime.

Aslihan tashmë betohet për hakmarrje.

Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar.

Çfarë misioni ka emiri Satedin?

Një sulm i papritur në vendin ku nxirret ar do të rrezikojë jetën e njerëzve të Ertugrul.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*