ERTUGRUL – EPISODI 215

Serial: 11.04.2017

A do të arrijë Colpan të vërë në jetë planin e saj të rradhës?

Gjatë darkës Emiri Satedin i bën një kërkesë Xhandar beut.

Të gjithë do të gëzohen, përveç Aslihasë.

Ertugruli është i kënaqur nga aleanca e re për të ardhmen e tregtisë, por ky sukses nuk do të zgjasë shumë.

Kush është urdhëruesi i vrasjes?

 

Kategori
ERTUGRUL
1 Koment
 • erjona
  12 Prill 2017 at 11:46
  Përgjigju

  Mua seriali ‘Diriliş Ertuğrul’me pelqen shume.I love you Ertuğrul.Urdheruesi i vrasjes se Tekfurit eshte Vasilius’

 • Përgjigju

  *

  *

  Të Lidhura

  • ERTUGRUL – EPISODI 219

   A do të thotë “Po” Aslihan gjatë ceremonisë së martesës me Emirin Satedin? Ural bej do të demaskohet para të gjithëve. A do të arrijë ai edhe këtë herë...
  • ERTUGRUL – EPISODI 218

   Njeriu i Alijarit njofton Ertugrulin për darkën e rëndësishme. Edhe Vasilius ka planet e tij për t’u hakmarrë. Bamsi takon Helenën por premtimet e tyre do të dëgjohen nga...
  • ERTUGRUL – EPISODI 217

   Mes lotësh dhe dhimbjes Helena varros babain e saj. Edhe Aslihan mes lotesh duhet të marrë një vendim, të pranojë apo jo propozimin e Satedin Kopek. Ertugrul mëson se...
  • ERTUGRUL – EPISODI 216

   Helena vajton të atin që është në buzë të vdekjes.  Xhandar bej urdhëron të bijën të pranojë propozimin e Emirit Satedin për të ardhmen e të gjithëve. A do...