ERTUGRUL – EPISODI 217

Serial: 18.04.2017

Mes lotësh dhe dhimbjes Helena varros babain e saj.

Edhe Aslihan mes lotesh duhet të marrë një vendim, të pranojë apo jo propozimin e Satedin Kopek.

Ertugrul mëson se ku ndodhet vrasësi i prijësit të krishterëve.

Bamsi ndjen mungesën e dikujt…

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*