ERTUGRUL – EPISODI 218

Serial: 19.04.2017

Njeriu i Alijarit njofton Ertugrulin për darkën e rëndësishme.

Edhe Vasilius ka planet e tij për t’u hakmarrë.

Bamsi takon Helenën por premtimet e tyre do të dëgjohen nga dikush.

Një martesë pritet të ndodhë në kamp.

Dhëndri dhe nusja po përgatiten për ditën e madhe.

Ertugrul arrin të mësojë se kush është vrasësi, por mbi të gjitha kush është urdhëruesi i kësaj vrasjeje.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 217

  Mes lotësh dhe dhimbjes Helena varros babain e saj. Edhe Aslihan mes lotesh duhet të marrë një vendim, të pranojë apo jo propozimin e Satedin Kopek. Ertugrul mëson se...
 • ERTUGRUL – EPISODI 216

  Helena vajton të atin që është në buzë të vdekjes.  Xhandar bej urdhëron të bijën të pranojë propozimin e Emirit Satedin për të ardhmen e të gjithëve. A do...
 • ERTUGRUL – EPISODI 215

  A do të arrijë Colpan të vërë në jetë planin e saj të rradhës? Gjatë darkës Emiri Satedin i bën një kërkesë Xhandar beut. Të gjithë do të gëzohen,...
 • ERTUGRUL – EPISODI 214

  Ushtarët e Ertugrulit marrin përsipër të dërgojnë Helenën e bukur në shtëpi. Gjatë rrugës një sulm i papritur mund t’u presë atyre rrugën. Dikush do ti ndihmojë njerëzit e...