ERTUGRUL – EPISODI 219

Serial: 25.04.2017

A do të thotë “Po” Aslihan gjatë ceremonisë së martesës me Emirin Satedin?

Ural bej do të demaskohet para të gjithëve.

A do të arrijë ai edhe këtë herë të shpëtoje nga akuzat si vrasës?

Edhe Colpan, gruaja e tij akuzohet për vrasjet nga Alijar beu.

Xhandar bej nuk di kujt ti besojë dhe cilën anë të mbajë.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 218

  Njeriu i Alijarit njofton Ertugrulin për darkën e rëndësishme. Edhe Vasilius ka planet e tij për t’u hakmarrë. Bamsi takon Helenën por premtimet e tyre do të dëgjohen nga...
 • ERTUGRUL – EPISODI 217

  Mes lotësh dhe dhimbjes Helena varros babain e saj. Edhe Aslihan mes lotesh duhet të marrë një vendim, të pranojë apo jo propozimin e Satedin Kopek. Ertugrul mëson se...
 • ERTUGRUL – EPISODI 216

  Helena vajton të atin që është në buzë të vdekjes.  Xhandar bej urdhëron të bijën të pranojë propozimin e Emirit Satedin për të ardhmen e të gjithëve. A do...
 • ERTUGRUL – EPISODI 215

  A do të arrijë Colpan të vërë në jetë planin e saj të rradhës? Gjatë darkës Emiri Satedin i bën një kërkesë Xhandar beut. Të gjithë do të gëzohen,...