ERTUGRUL – EPISODI 220

Serial: 26.04.2017

Bamsi nuk mund të rrijë dot pa Helenën, prandaj shkon ti qëndrojë pranë dhe ta ruajë atë nga Vasilius.

Dy gratë e fisit të Cavdarëve vajtojnë hallet e njëra-tjetrës.

Çfarë po ndodh me Ural bej pas hekurave?

Mes lotësh Xhandar bej mallkon djalin e tij vrasës.

Çfarë po kurdisin Vasilius me Satedin Kopek? Cila është marrëveshja mes tyre?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*