ERTUGRUL – EPISODI 221

Serial: 02.05.2017

Ka ardhur dita e gjykimit për Uraj bej dhe bashkëshorten e tij.

Kush do të jetë gjykatësi i tyre?

Sulltani Aladin prish planet e Satedin kopek.

Çfarë do të ndodhë gjatë gjyqit dhe dëgjimit të dëshmive?

Cili do të jetë vendimi kundër Ural bej dhe Colpanit?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*