ERTUGRUL – EPISODI 225

Serial: 16.05.2017

Si është gjendja shëndetësore e zonjës Çolpan dhe çfarë ndodhi me foshnjën e saj?

Aslihan ndërpret mbledhjen e fisit të Çavdarëve për të zgjedhur beun e ri.

Teksa Ural do të ekzekutohet, mbërrin në shesh Vasiulius me dy të burgosur.

Çfarë provash të reja do të sjellë ai?

Cili do të jetë vendimi përfundimtar i kadiut për fatin e Ural bej?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*