ERTUGRUL – EPISODI 246

Serial: 11.07.2017

Dogani i plagosur për vdekje arrin në kamp dhe rrëfen autorët dhe se çfarë ka ndodhur.

Cila do të jetë lëvizja e rradhës e Vasiliusit me Uralin?

Haçaturjani zbulohet brenda kalasë nga Urali.

Ertugrul merr vesh për fatin e të vëllait dhe niset për ta shpëtuar atë.

Gjatë rrugës për në kala Ertugrul merr një tjetër mesazh nga Urali.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione