ERTUGRUL – EPISODI 247

Serial: 12.07.2017

A është pajtuar Vasiliusi me Helenën? A do të martohen ata?

Njeriu besnik i Ertugrulit ndihmohet nga dikush për t’u arratisur.

E hidhëruar pa fund, Banu vajton humbjen e babait të foshnjes së saj.

Alijar beu arreston Axhar bej dhe vajzën e tij si tradhëtarë të kampit.

Shokët e ngushtë betohen para kufomes së Doganit për hakmarrje.


Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*