ERTUGRUL – EPISODI 257

Serial: 25.07.2017

Në kamp vjen për vizitë një njeri me post shumë të lartë.

Kush është ai dhe çfare porosie sjell?

Dyndar bej i bashkohet ushtarëve të fisit dhe rifiton besimin e Ertugrulit.

Halime bëhet gati për të lindur, por shtatëzania e saj nuk po ecën aq mirë.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*