ERTUGRUL – EPISODI 261

Serial: 12.09.2017

Aslihan mes lotësh përcjell për në banesën e fundit Alijar beun, duke u zotuar që do të marrë hak për humbjen e të vëllait.

Në varrim vjen edhe Satedin Kopek, i cili habitet kur shikon aty edhe sulltanin.

Për çfarë do ta urdhërojë ai Aslihanin?

Sulltani takohet me Satedin Kopekun dhe Ertugrulin, dhe u jep atyre një vendim që ai ka marrë.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione