ERTUGRUL – EPISODI 262

Serial: 13.09.2017

Për çfarë zotohet Satedin Kopek? A do ta ndjekë pas Aslihan burrin e saj të ardhshëm?

Çolpan ndodhet në han dhe dëgjon bisedën mes Bamsit dhe Turgutit. Çfarë plani mëson ajo?

Aslihan tashmë është e para e fisit dhe të gjithë zotohen se janë me të për të vazhduar rrugën e Ajilarit.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*