ERTUGRUL – EPISODI 267

Serial: 03.10.2017

Çfarë vendimi do të merret në mbledhjen e bejlerëve?

Çolpani i shkruan dikujt. A do të heqë dorë ajo nga hakmarrja?

Helena i jep Bamsit lajmin më të bukur të jetës së tij.

Ertugruli bekon djalin e Dohanit.

Mes lotësh të gjithë kujtojnë humbjen e Dohanit dhe gëzimin për trashëgimtarin e ri në fisin Kaja.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*