ERTUGRUL – EPISODI 270

Serial: 11.10.2017

Cili do të jetë vendimi final për fatin e kalasë të komandant Aresit?

Satedin Kopek xhindoset kur merr vesh fejesën e Aslihanit me Turgutin. Çfarë mesazhi i vjen Çollpanit?

Turguti bëhet gati për luftë duke marrë bekimin e dashurisë së tij më të re.

Po ashtu edhe Ertugruli kërkon bekimin e Halimesë.

Një pritë do ti ndërpresë rrugën ushtrisë së Ertugrulit.

Kategori
ERTUGRUL
12 Komente
 • DOna
  11 Tetor 2017 at 09:35
  Përgjigju

  Ku mundemi ti shikojme videot ju lutem

 • samuel
  14 Tetor 2017 at 10:52
  Përgjigju

  A vdes Artuk bey kur i sulmojne ne pyll?

 • samuel
  14 Tetor 2017 at 10:53
  Përgjigju

  A vdes Artuk bey kur ato sulmohen ne pyll nga nje prite

 • BEQIR QYLHANXHIU
  15 Tetor 2017 at 14:34
  Përgjigju

  ESHTE PRITA E KARTOLIKVE DHE I BEJN KURTH ETUGRULIT DHE SKUADRES SE TIJ

 • BEQIR QYLHANXHIU
  15 Tetor 2017 at 14:35
  Përgjigju

  PO ARTUK BEU VDES

 • samuel
  15 Tetor 2017 at 17:43
  Përgjigju

  a ka mbaruar filmi

 • Mikea
  17 Tetor 2017 at 20:52
  Përgjigju

  Kur fillon sezoni 2

 • Eri
  2 Nëntor 2017 at 20:28
  Përgjigju

  Ma
  Dergo fb tend ose instaaaa te ta jap nje faqeee Ku mund te shoheshhhh te gjithaaaa ato qe kerkon “Dona”

 • Shqipe
  13 Nëntor 2017 at 19:07
  Përgjigju

  pse nuk po transmetohet me Ertugruli?????

 • Berat
  6 Dhjetor 2017 at 23:22
  Përgjigju

  Eri a mundesh mema dergu qat faqe me shiku Ertugulin ?

 • Agim
  10 Dhjetor 2017 at 23:56
  Përgjigju

  Se nuk do Ertruguli..

 • Albert
  16 Shkurt 2018 at 18:16
  Përgjigju

  Artuk beu nuk vdes
  Po edhe Ertugrul nuk vdes.

 • Përgjigju

  *

  *