ADELINA EMINI

  • OPINION – A JANE DEMBELE SHQIPTARET?

    Të ftuar:  Sotiraq Spirollari, Adelina Emini, Artan Hoxha, Ornela Liperi, Gentian Bushati Në një sondazh të kryer nga kompania EPPC kanë dalë disa të dhëna për punësimin në Shqipëri dhe Kosovë. Ky sondazh i plotësuar në mënyrë anonime online nga 1459 persona, ka nxjerr në pah problematikat me të...
  • ZONE E LIRE – EMISIONI 532

    Të ftuar: NOIZY Intervista “THE KING OR THE QUEEN” Intervista “BOW DOWN NOIZY” GUGU Intervista “GUGU & THE GIRLS” ESI RRYTA, SONJA LIKA, ADRIAN CIVICI Tani më të mirët gjurmojnë UET-in ALIDA Intervista “ALIDA MOTRA STINES” ADELINA EMINI Intervista “SI ATËHERË”...
Emisione