Aida Baro

  • “Armëpushimi”, Jeta pas Aushvicit

    “Në kohë luftë, për dy gjëra duhet menduar para së gjithash: së pari për këpucët, së dyti për ushqimet; dhe jo anasjellas, siç pandeh vegjëlia: se kush ka këpucë mund të gjezdisë lirshëm për të gjetur ushqim, ama e kundërta s’bëhet” Kështu nis Levi rrëfimin e tij në libër...
  • RUDINA – SHPAT KASAPI; ATALANTA KERCUKU; “JETA FILLON TE PREMTEN”!

    Të ftuar: Shpat Kasapi Atalanta Kërçyku – Miss me 5 kurora Aida Baro –  kryeredaktore e shtëpisë botuese “Pegi”...
Emisione