albana dimushi

  • RUDINA – IRENA KITA PREZANTON MOTREN; OSMAN MULA!

    Të ftuar: Irena Kita, Juriste & Fashion Blogere dhe Albana Dimushi – Administratore, agjensise imobilire “Rexhina” (motra e Irena Kitës) Osman Mula- Instumentist, kompozitor dhe regjisor, Mjeshtër i Madh  ...
Emisione