albumi 1

  • Dua Lipa në prag të albumit të parë

    Bukuria për Dua Lipën nuk ka asnjë rëndësi. Për të e vetmja gjë që vlen është muzika, siç thotë vetë këngëtarja me origjinë kosovare në një intervistë për Mediaset. Ajo është një ndërthurje e zërit shpërthyes dhe ekspresiv, këngët e saj janë të goditura, pamja e saj është magjepsëse,...
Emisione