Alfred Jakaj

  • Sherr për pronat, 35 – vjeçari kërcënon të renë

    Efektivët e policisë në Malësi të Madhe kanë arritur të parandalojnë një ngjarje që mund të kishte pasur pasoja fatale. Bëhet fjalë për një konflikt të ndodhur mes një 35 – vjeçari dhe një vajze 26 – vjeçare, shkak për të cilin mësohet të jenë bërë çështje pronësie. Burime...
Publicitet
Emisione