Alketa Xhafa Mripa

  • “Edhe muret kanë veshë”

    Artistët janë përgjegjës për ta ndihmuar shoqërinë. Kjo bindje sjellë në Tiranë, Alketa Xhafa Mripa, artisten konceptuale nga Kosova, e njohur për krijimtarinë e saj në disa vende të Evropës, me një ide në funksion të kujtesës kolektive dhe asaj individuale, për ta shëruar atë nga gjurmët e regjimit...
Emisione