anglez

  • Shqiptarët e Kosovës nuk zgjedhin Shqipërinë

    Për herë të parë që nga viti 2009 shumica e shqiptarëve të Kosovës refuzojnë t’i kalojnë pushimet në Shqipëri. Treguesi kryesor janë shifrat e publikuara nga instituti i statistikave. Nga janari në korrik të këtij viti erdhën 182 mijë shtetas nga Kosova më pak se të njëjtën periudhë të...
  • Tragjedi në futbollin anglez

    Tragjedi në futbollin anglez. Trajneri i të rinjve të Tottenhamit, Ugo Ehiog u shua në moshën 44-vjeçare pas një ataku kardiak. Ehiog ishte ndjerë keq gjatë stërvitjes së ditës së enjte dhe u shoqërua me urgjencë në spital. Mjekët nuk mundën ta shpëtonin dhe lajmëruan vdekjen e tij mëngjesin...
Publicitet
Emisione