Aranit Kondaj

  • Vrasja e Ergys Gjioveshajt, arrestohet një nga autorët

    3 muaj pas vrasjes së Ergys Gjioveshjat në Vlorë dhe plagosjes së tre personave të tjerë në një lokal është arrestuar një nga autoret e dyshuar të kësaj ngjarje. 23 – vjeçari Eljaso Çela është prangosur në pikën kufitare të Kapshticës në Korçë, në tentativë për të hyrë në...
  • Vrasja e Ergys Gjioveshajt në Vlorë, Gjykata le në burg bashkëpunëtorin Gani Tozaj

    Gani Tozaj 19 vjeçari i arrestuar si një nga autorët e dyshuar të vrasjes së Ergys Gjioveshjat në Vlorë të enjten e kaluar është lënë në burg nga gjykata. 19-vjeçari nuk ka deklaruar asnjë gjë në sallë gjatë seancës, por avokati i tij ka pretenduar se nuk ka qënë klineti...
Emisione