Ardian Kola

 • Fabrika e nallaneve jashtë funksionit nga “një gabim njerëzor”

  Aleko Smaci, nga fshatin Pllanë i njësisë administrative Zejmen, Lezhë, ankohet në emisionin “Stop” se për shkak të një problemi të energjisë elektrike, fabrika e tij e përpunimit të pandoflave ka dalë jashtë funksionit. “Sot kjo fabrikë është jashtë funksioni sepse e para është ndërtuar në vitin 1998. Deri...
 • STOP – EMISIONI 140 (SEZONI 3)

  Hitparade i absurdit shqiptar Në Elbasan, një kabinë e energjisë elektrike ka zënë troturarin, aty ku duhet të kalojnë qytetarët. Diku tjetër, flamuri i rilindjes duket se i ka hyrë në punë një gruaje si veshje, në vend të fundit. Në fshatin Kalias të Kukësit disa burra janë duke...
 • STOP – EMISIONI 24 (SEZONI 3)

  Drenovë, pagoi gabimisht dy vjet dritat e një tjetri, “Stop” i zgjidh problemin. Shpresa Kamberi, banuese në Drenovë, tregon në emisionin “STOP” rastin e saj problematik me pagesën e faturave të OSHEE-së. Për shkak të emigrancionit në Greqi, Shpresa i lë detyrë kunatës t’i paguajë energjinë, por kjo e...
 • Emigrantja paguan prej 2 vitesh dritat e një tjetri

  Shpresa Kamberi, banuese në Drenovë, tregon në emisionin “STOP” rastin e saj problematik me pagesën e faturave të OSHEE-së. Për shkak të emigrancionit në Greqi, Shpresa i lë detyrë kunatës t’i paguajë energjinë, por kjo e fundit e bën pagesën në emër të ish – pronarit të banesës, Gjergji...
 • STOP – EMISIONI 179 (SEZONI 2)

  Gjendja e sheshit Skënderbej, që përloti kryeministrin Rama. Thirrjes së dy grave me ngjyrë, drejtuar Lulzim Bashës, që të dalë nga cadra, i janë përgjigjur dy burra me ngjyrë me kundërthirrjen “Rama ik”.Një ditë më parë, në kongresin elektoral të PS-së, kryeministri Rama tha, se u përlot gjatë një...
 • Rreziku i matësave elektrik për banorët dhe zgjidhja e OSHEE

  Matësat elektrik janë shndërruar në problem për banorët e pallatit “Unikom” në rrugën “Perlat Rexhepi”.  Ata thonë se matësat ndodhen ngjitur me ashensorin, duke rrezikuar jetën e tyre. Pas ndërhyrjes së emisionit “STOP”, Ardian Kola, Drejtor i Komunikimit në OSHEE, pranon situatën kritike dhe premton zgjidhje për vendosjen e...
Emisione