Artan Laci

  • Në gjyq zv/drejtori i rremë i ALUIZNI-t

    Prokuroria e Tiranës ka dërguar në gjyq Artan Lacin i akuzat për mashtrim me pasoja të rënda. 23-vjeçari hiqej si nëndrejtor i ALUIZNI-t dhe në këmbim të shumave monetare i premtonte qytetarëve se do legalizonte shtëpitë apo edhe t’i kthente pronat. Laci është kallëzuar nga katër shtetas të cilëve...
  • Vodhi 58 mln lekë duke u hequr si Zv/Drejtor i ALUIZNI –t

    Një i ri nga Tirana përfundoi në prangat e sektorit të Krimit Ekonomik në kryeqytet, për akuzën e mashtrimit. Artan Laci, një 23 – vjeçar nga Tirana, u prezantua si Zv/drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI –t dhe arriti t’i merrte një gruaje 58 milionë lekë. Ka qenë vetë kjo...
Emisione