Autoriteti Rrugor

  • Autoriteti Rrugor prish kontratën me kompaninë “Serenissima”

    Autoriteti Rrugor Shqiptar i ka hequr të drejtën e vazhdimit të punimeve për by passin e Fierit dhe të Vlorës kompanisë “Serenissima”. Televizioni Klan ka siguruar letrën që drejtori i përgjithshëm i rrugëve i ka nisur krerëve të shoqërisë, ku i shpjegon arsyet e ndërprerjes së kontratës. Letra ka...
  • Mamurras – Milot, rruga e vdekjes

    “Ndodhemi në aksin rrugor Mamuras – Milot, pikërisht në vendin ku një i ri humbi jetën dhe katër të tjerë u plagosën, në një aksident rrugor. Gjurmët e aksidentit janë ende të dukshme, por ajo që nuk duket në këtë rrugë është dora e shtetit”. Shqipëria vendi i vetëm...
Emisione