bashkim shqiptaret

  • Deklaratat për bashkimin e shqiptarëve, kërcënim apo zhgënjim nga izolimi

    Deklaratat e liderëve në Tiranë e Prishtinë për bashkimin e shqiptarëve në një shtet, në rast se Bashkimi Evropian nuk i hapë dyert shtetit të Kosovës, nga analistët politikë në Prishtinë po shihen si reflektim i zhgënjimit me politikat zgjeruese të BE-së dhe izolimin e krijuar si mungesë e...
Emisione