Betohet

  • Qeveria e re betohet përpara Presidentit

    Ministrat e kabinetit “Rama 2” kanë marrë zyrtarisht detyrën, duke u betuar përpara Presidentit të Republikës. Ceremonia u mbajt pak orë pas votimit të qeverisë në parlament. Ky ishte edhe takimi i parë i Ilir Metës dhe Edi Ramës që pas fushatës elektorale, ku marrëdhëniet u tensionuan dhe ku...
  • Antonio Guterres bën betimin si Sekretar i përgjithshëm i OKB-së

    Portugezi António Guterres bëri betimin të hënën si sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, duke u bërë sekretari i nëntë me radhë në këtë detyrë. “OKB-ja duhet të jetë e shkathët, efikase dhe efektive dhe duhet të përqendrohet më shumë në rezultate dhe më pak në proces; më...
Emisione