bllokohet seanca plenare

  • STOP/ S(t)alla e parlamentit në ngërc, pajisja e rrezeve tek onkologjiku jashtë funksionit

    Parlamenti u mblodh sot sërish në seancë plenare, por si edhe të enjten e kaluar, nuk mundi të zhvillojë punime normale. Një incident mes kreut të Kuvendit Gramoz Ruci dhe deputetit demokrat Flamur Noka dhe përjashtimi i këtij të fundit, bllokuan seancën, që u pezullua pa rezultat. Nga ana...
  • STOP – EMISIONI 28 (SEZONI 3)

    S(t)alla e parlamentit në ngërc, pajisja e rrezeve tek onkologjiku jashtë funksionit. Parlamenti u mblodh sot sërish në seancë plenare, por si edhe të enjten e kaluar, nuk mundi të zhvillojë punime normale. Një incident mes kreut të Kuvendit Gramoz Ruci dhe deputetit demokrat Flamur Noka dhe përjashtimi i...
Emisione