Cape Town

  • “Gruaja ime nuk bën më dush”

    Mohammed Allie i BBC-së është një nga miliona njerëz që përpiqen të shmangin Day Zero (Ditën Zero), ditën që çezmat në qytetin e Afrikës së Jugut të Cape Town do të shterojnë. Në një rrëfim për BBC, ai tregon se si rrjedh jeta kur nuk rrjedh uji. “Gruaja ime...
  • Pesë lagjet më shumëngjyrëshe në botë

    Pamjet e zymta dhe gri të lagjeve shpesh mund të kthehen në imazhe depresuese si për banorët ashtu edhe për vizitorët. Ndërsa, në anën tjetër, lagjet shumëngjyrëshe mund të sjellin gjallëri, turistë dhe të ardhura të shumta. Më poshtë sjellim disa prej lagjeve më shumëngjyrëshe në botë, të kthyera...
Emisione