cirk

  • Pamje horrori, luani masakron instruktorin e tij

    Një luan cirku ka ofruar pamje horrori për prindërit dhe fëmijët. Në veri të Francës gjatë një shfaqeje cirku luani ka sulmuar instruktorin e tij. Tashmë instruktori është jashtë rrezikut për jetën pas një operacioni që ka zgjatur 5 orë. Luani nuk është dëbuar nga tenda e cirkut dhe...
  • Çfarë do të bëhet me Cirkun Kombëtar?

    Dy vite pasi Ministria e Kulturës u angazhua që Cirku Kombëtar të mos ndryshojë vendndodhje, përmbaruesit janë rishfaqur në dyert e këtij institucioni për të ekzekutuar vendimin e formës së prerë të Gjykatës së Apelit, kthimin e 409 metrave katrorë truall pronarit. Kjo sipërfaqe është pjesë e çadrës së...
  • Në cirkun e Peshkopisë bëhet “cirk” me vendet e punës

    Agron Strazimiri është trajner cirku prej 35 vitesh ku është nderuar me çmime të shumta kombëtare dhe ndërkombëtare dhe ai mund të quhet me bindje të plotë “Mjeshtër i madh” në këtë fushë. Por Agroni ankohet në “Stop”, se prej shumë vitesh ka punuar në cirkun e Peshkopisë, por...
Emisione