deklaratat

  • Deklaratat për bashkimin e shqiptarëve, kërcënim apo zhgënjim nga izolimi

    Deklaratat e liderëve në Tiranë e Prishtinë për bashkimin e shqiptarëve në një shtet, në rast se Bashkimi Evropian nuk i hapë dyert shtetit të Kosovës, nga analistët politikë në Prishtinë po shihen si reflektim i zhgënjimit me politikat zgjeruese të BE-së dhe izolimin e krijuar si mungesë e...
  • Ministria e Brendshme reagon pas akuzave të PD

    Për një njoftim të shpërndarë për mediat, Ministria e Punëve të Brendshme e konsideroi krejt të pavend deklaratën e Partisë Demokratike mbi aksionin anti-drogë të zhvilluar një ditë më parë. Sipas Ministrisë së Brendshme opozita, qoftë dhe për një herë të vetme duhet të përshëndeste luftën dhe rezultatet e...
Emisione