dialogu Kosove – Serbi

  • Rezolutë e re për fazën e ardhshme të dialogut Kosovë – Serbi

    Nxjerrja e një rezolute të re nga ana e Kuvendit të Kosovës, pritet t’i paraprijë hyrjes së Kosovës në fazën e re të dialogut me Serbinë. Kështu të paktën paralajmërojnë deputetët, sidomos ata nga tabori opozitarë. Ndonëse rezolutat nuk kanë karakter obligativ, deputetët besojnë se përmes saj do të...
  • Mogherini konfirmon vazhdimin e dialogut Kosovë – Serbi

    Përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini ka konfirmuar se këtë javë, në Bruksel do t’i takojë presidentët e Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçin dhe Aleksandar Vuçiç, me të cilët do të bisedojë për vazhdimin e dialogut ndërmjet dy vendeve. “Mendoj se mundemi që deri në fund të këtij mandati (mandatit të...
Publicitet
Emisione