drejtori i ZA Devoll

 • STOP – EMISIONI 164 (SEZONI 2)

  Llogaritë e Ramës dhe politika e cadrës. Mëngjezin e sotëm vendi u gdhi nën shi dhe shumë shkolla fusin ujë, aq sa duhet të rrish në mësim më cadër. PS-LSI kërkoi në KQZ shtyrjen e afatit për regjistrimin e koalicioneve parazgjedhore.Komuniteti LGBT i kërkoi kreut të opozitës Lulzim Basha,...
 • Mësuesit kujdestarë, ligji me dy standarde në Drejtorinë Arsimore në Devoll

  Blerta Medolli, një qytetare nga Devolli, ankohet në emisionin “STOP” se fëmija i saj Xhej, nuk e ka mësuesen ndihmëse që i takon, nisur nga udhëzimi nr.38, datë 07.10.2014. Në fakt, edhe mësuesja dhe drejtoresha e shkollës “Dritëro Agolli” tregojnë se Xheji ka nevojë për mësuese ndihmëse, madje për...
 • STOP – EMISIONI 29 (SEZONI 2)

  Himni i hashashit dhe tinguj serbë në “Stop” Edhe pse “Stop” transmetoi para dy ditësh me kamera të fshehtë që tregonte sesi blihej hashashi në lokalet e Tiranës, policia nuk bëri asnjë lëvizje. Dozat e hashashit të blerë shfaqen tani në studio, aty ku policia e ka bërë traditë...
 • STOP – EMISIONI 28 (SEZONI 2)

  Rama në opozitë pas 3 vjetësh qeverisjeje. Pjesët më të rëndësishmë të kamerës së fshehtë që tregon sesa lehtë gjendet dhe konsumohet droga në Tiranë shfaqen në emisionin e sotëm. Reagimi publik ishte i madh përmes rrjeteve sociale, por nuk ishte i tillë ai i policisë. Pikërisht sot ministri...
Emisione