dy makina me një targë

  • STOP – EMISIONI 142 (SEZONI 2)

    Hitparadë i absurdit shqiptar. Dy makina të markës “fiat” kanë të njejtën targë. Një grua në moshë zvarritet në tokë, për të kaluar mbikalimin pa mbërritur në vendin e caktuar.Një pasaportë e vjetër përdoret si listë ushqimesh. Një urë është kthyer në pasarelë. Janë këto disa nga situatat në...
  • STOP – EMISIONI 111 (SEZONI 2)

    Kosovari, që kërkon shtetësi shqiptare. Trafiku paralizohet në qendër të Tiranës, në momentin, që eskorta e kryeministrit Rama ka ndaluar në semafor dhe forcat e policisë rrugore bllokojnë qarkullimin.Shtetasi kosovar Prek Radi prej 6 vjetësh është i martuar me një shqiptare dhe po kërkon edhe nënshtetësinë. “Stop” iu drejtua...
Emisione