Emisioni Stop 12 shtator 2017

 • Mësuesja “heroina jonë” praktikon në klasë “Kala dibrançe”

  Dje ishte dita e parë e shkollës dhe kryeministri Rama gjeti rastin të flasë në parlament edhe për këtë cështje. Rama tha, se mësuesit duhet të jenë heronjtë tanë. Në këtë kuadër emisioni “STOP” shfaq një video, ku mësuesja Arta Shehu është filmuar teska luan në klasë lojën e...
 • (Pa)siguria ushqimore, “vrasësi” ynë i përditshëm

  Në fund të Gushtit, një raport i KLSH nxorri në pah se AKU nuk kontrollonte dot 1/3 e produkteve që hyjnë në Shqipëri e tregtohen në supermarkete e dyqane. Kamera e fshehtë e emisionit “STOP” monitoroi për disa ditë mënyrën e tregtimit të produkteve, që kërkojnë kushte frigoriferike. Kosi...
 • STOP – EMISIONI 6 (SEZONI 3)

  Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe…Joleza Koka. Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri i dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit.Njëlloj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit.Gazetarët e “Stop” kanë realizuar intervista me humor...
 • Video/ Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe … Joleza Koka

  Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri, i dalë nga zgjedhjet e 25 Qershorit. Njësoj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit. Gazetarët e emisionit “STOP” kanë realizuar intervista me humor me të zgjedhurit e rinj. Por...
Publicitet
Emisione